ICF Türkiye’ye Nasıl Üye Olurum? Detaylı Bilgi için Tıklayınız
Çalışma Kurulları Başvuru Formu için Tıklayınız
Ara
Close this search box.

Giriş Yap

ICF TÜRKİYE KOÇLUK GELİŞİM ATÖLYELERİ #2 ertelenmiş

Yaşanan üzücü durum sebebiyle atölyemiz süresi belli olmayan bir zamana ertelenmiştir

ICF TÜRKİYE KOÇLUK GELİŞİM ATÖLYELERİ #2

Konu: İlişki Sistemlerinde Koçluk

Konuşmacı: Gülsün Zeytinoğlu – PhD., MCC, ORSCC, CPCC

Moderatör:
Esra Miller – PCC, ICF Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi
Sinem Atayurt Bozkuş – ACC

Tarih : 08/02/2023

Saat : 19:00 – 21:00

CCEU Kredisi: Kaynak Gelişimi kategorisinde 2 CCEU değerindedir.

Format: Zoom Toplantı

Kontenjan: Katılım herkese açıktır.

Ücret: ICF Türkiye üyelerine ücretsiz, üye olmayanlar için 450 TL’dir. Üye olmayıp katılmak isteyenlerin ödemelerini EFT olarak aşağıdaki hesaba yapmaları gerekmektedir. 

Hesap adı: Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği
IBAN: TR50 0006 2000 3910 0006 2905 47
Garanti Bankası Ataşehir Şubesi 391-6290547

Kayıt: Aşağıdaki butona tıklayarak ön kayıt yaptırabilirsiniz. Kaydınız üyelik ya da ödeme durumunuz kontrol edildikten sonra kayıt yaptırdığınız e-posta adresine katılım linki ulaşacaktır. [/vc_column_text][vc_column_text]Gülsün Zeytinoğlu’nun liderliğinde gerçekleşek olan atölyemizde; ilişki sistemlerinde koçluk konusuna derinden bakacağız.

İşbirliklerinde, ortaklıklarda, duygusal ilişkilerde ve takımlarda çalışırken bakış açılarımız, yöntemler ve varsayımlarımıza farklı bir persfektiften bakma ayrıcalığını yaşıyor olacağız. ICF Türkiye’ye en başından beri büyük destek vermiş, Türkiye’nin en deneyimli Master Koçlarımızdan biri ile ilişki sistemlerini zengin bakış açısıyla sizinle buluşturacak olmanın büyük heyecanı içerisindeyiz.

Bu Atölyenin koçluk yetkinliklerimize büyük kazançlar sağlayacağına gönülden inanıyoruz. Bu nedenle de bu atölyeyi kaçırmayın diyoruz.

Gülsün Zeytinoğlu

Gülsün Zeytinoğlu liderler ve gruplarla çalışan, ilişkilerle de deneyimli bir koç, danışman, mentor ve eğitmendir. Koçluğun Türkiye’de başlamasına öncü olan Zeytinoğlu, çalışmalarında Co-activity, ORSC (Organizasyon ve İlişki Sistemleri Koçluğu), NLP, Sistem Düşüncesi, Hipnoz ve Dışavurumcu Sanat Terapisi ve bunlarla ilişkili alanları temel almaktadır. Bireylerin ve organizasyonların farkındalıklarını arttırmayı ve bu doğrultudaki değişim ve dönüşümün sağlıklı şekilde gerçekleştirilmesini önemsemektedir. Yaşamda benzerlikleri onurlandırmanın, farklılıklara saygı duymanın, merak etmenin ve çeşitliliklerin buluşmasıyla zenginleşmenin gerekliliğini değerli bulmaktadır. Koçluk alanında dünyanın önce gelen 2 önemli kurumu CRRGlobal ve CTI’da fakülte üyesi olup, Türkiye ve yurt dışında çeşitli sektörlerde hizmet vermektedir.

ODTÜ Biyoloji bölümünden mezun olduktan sonra ihtisasına Biyomedikal Mühendisliği ile devam etmiş ve ardından İşletme ve Insan Kaynaklarında doktora yaparak akademik yolculuğunu tamamlamış gibi görünse de, hala yeni alanları keşfetme hevesine sahiptir. Çeşitli üniversitelerde 1995-2005 yıllarında lisans ve lisansüstü programlarda ders vermesinin yanında 10 yıl süreyle IBM de sistem uzmanlığı ve proje yöneticiliği görevlerinde bulunmuştur. Kurucuları arasında yer aldığı KAGİDER’in yönetim kurulu üyesi olarak gençlik, girişimcilik ve eğitim projeleri liderliğini sürdürmektedir.

Aynı zamanda Yoga/OpenFloor/Otantik hareket/Somatik Deneyimleme gibi çeşitli yaklaşımlarla beden farkındalığını arttırmayı, yolculuklar yaparak dünyamızı keşfetmeyi, doğada ve hayvanlarla vakit geçirerek onlardan öğrenmeyi seven biridir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için tanımlama bilgisi (cookie) kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek Gizlilik Politikamızı kabul etmiş sayılırsınız.