Konu: ICF Türkiye Yanınızdayız Buluşmaları #20 Koçlukta Görsel Not Tutma
Konuk: SEMA K. TEZER, PCC – Profesyonel Koç / Eğitmen / Kolaylaştırıcı
CCEU: 2 CCE kaynak gelişimi
Format: Yüz Yüze – Ankara
Tarih : 04/02/2025
Saat : 18:30 – 21:30
Kontenjan: 30 kişi. Katılım üyelerimize ücretsiz. Üye olmayanlar için 500tl (kdv dahil) dir.
ICF Türkiye üyesi olmayan meslektaşlarımız, atölye öncesi, ödemelerine dair dekontu [email protected] adresine gönderebilir. Akabinde toplantı katılım onaylarınız tarafınıza gönderilecektir. Ayrıca, dekonta, isim-soy isim ve e-posta adreslerinizi veya cep telefonunuzu yazmanızı önemle rica ederiz. Faturalandırma için size bu iletişim bilgileriniz ile ulaşacağız.
Ödeme için IBAN bilgisi: TR21 0006 2000 3910 0006 2892 26
Alıcı: Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği
Etkinlik Hakkında
Koclukta Görsel Not Tutma, görüşme suresince kocluk alan kisinin paylasim ve ifadelerini yazılı ve çizili bir bicimde ozetlemeyi kapsar. Gorsel notlar Kisinin düşünce üretme sürecine aynı tutarak keşif, yaratim ve derinligi destekler.
Bu yaklaşık 2 saatlik atolyede katılımcılarla koclukta görsel not tutmanin temel cervevesi ve bilesenleri paylasilacak, basit ve keyifli egzersizlerle deneyim saglanacaktir. Yanınızdayız Buluşma etkinliğimize katkı sunan Denge Merkezi Ericson Türkiye’ye teşekkür ediyor, değerli meslektaşlarımız ile buluşmak, karşılıklı paylaşımlarda bulunmak ve birlikte öğrenip gelişmek için sizleri bekliyoruz.
Denge Merkezi Ericson Türkiye : Çankaya, Çoban Yıldızı Sk. No:1 D:11, 06690 Çankaya/Ankara
SEMA K. TEZER Hakkında
Ankara Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Mezunudur. 2003 yılında tanıştığı NLP “Neuro Linguistic Programing” – Practitioner programı ve yaklaşımları ardından, “Kendini Gerçekleştirme” adına kendi üzerinde yaptığı çalışmaların bir sonucu olarak, insanın kendini ve potansiyelini tanıması ve “Yaşamdan tam olarak ne istiyorum?” sorusunun cevaplarını araştırmanın her alanda yaşamın temelini oluşturduğunu deneyimleyerek keşfetmiştir.
Bu nedenle üniversite yıllarında bu yana ilgilendiği insani gelişim, NLP, Koçluk alanlarındaki çalışmalarını 2007 yılında Denge Merkezi’nde profesyonel olarak sürdürmeye başlamıştır. Kanada merkezli Erickson Coaching International tarafından sertifikalandırılan NLP Master Practitioner (Uzman Uygulayıcı) ve ICF (Uluslar arası Koçluk Federasyonu) akredite “Koçluğun Sanatı ve Bilimi Sertifika Programını” tamamlamıştır.
2008 yılından bu yana özellikle kariyer planlama, meslek seçimi, sınav süreçleri, motivasyon, öğrenme ve stres yönetimi, planlama, yaratıcılık, kişisel gelişim ve dönüşüm alanları ile kurumsal projelerde koçluk hizmetleri vermektedir. ICF Akredite PCC ünvanı ile 1250 saat üzerinde koçluk saatine sahiptir.
2015 yılında Shift-It Coaching’de tamamlamış olduğu olduğu “Fundamentals of Visual Practitioner (Graphic Facilitation, Coaching & Recording) Programı ile birlikte, Peyzaj Mimarlığı, NLP ve Koçluk alanlarındaki yetkinliklerinin bir senteziyle Denge Merkezi’nde Görsel Uygulayıcı (Visual Practitioner) olarak, Grafik özetleme (Graphic Recording) Grafik Kolaylaştırıcılık, eğitim, sunum ve tanıtım materyalleri tasarımı hizmetlerini de sürdürmektedir.
Eylül 2019 itibariyle uluslararası Erickson Coaching International tarafından “Koçluğun Sanatı ve Bilimi Sertifika Programı” kolaylaştırıcısı olarak yetkilendirilmiştir.
Halen Denge Merkezi – Erickson Türkiye ailesinde Eğitmen, Kolaylaştırıcı, Profesyonel Koç / Takım Koçu ve NLP Uzman Uygulayıcı, Görsel Uygulayıcı (Graphic Recorder & Facilitator) olarak yolculuğuna devam etmektedir.